Een interview met Bouwe, die na zes!! sessies verlost is van zijn jaren lange slaapproblemen en weer barstensvol energie zit.
Neem even de tijd en luister naar dit prachtige verhaal, waarin Bouwe zegt: "Het is een heel verrassend traject geweest eigenlijk".

Het aanpakken van de oorzaken van slaapproblemen helpt. Wat niet helpt is het bestrijden van de symptomen.
Oorzaken van slaapproblemen liggen vaak op het gebied van lichaam én geest.

Ik ben een man van 30 jaar en ik had afgelopen zomer alles voor elkaar. Een mooie vriendin, geregistreerd partnerschap, net een groot prachtig huis gekocht. Ook was financieel alles voor elkaar.
Toen we het samen hadden over kinderen krijgen, sloop er een bepaalde angst in mij.

Deze angst begon te groeien en te groeien. Niet alleen wilde ik op een gegeven moment geen kinderen meer, ik wilde ook de relatie met mijn vriendin niet meer. Het huis wilde ik niet meer, ik wilde het ALLEMAAL niet meer. Ik werd doodsbang voor DIE toekomst.

Ik wilde alleen zijn en ook dat beangstigde mij enorm. Het voelde alsof ik de juiste weg niet kon kiezen. Het enige was een lijdensweg, tenminste zo leek het. Ik was kwaad, bang en besluiteloos.
Via kennissen kwam ik bij Bregtje terecht, want ik vond dat ik hier wat aan moest doen, ook omdat het voelde als een oud patroon: relatie-breakup-eenzaam-relatie-breakup-eenzaam-enzovoort.

De sessies met Bregtje waren in het begin een beetje apart en ik was ook een beetje sceptisch, maar toen ik daar een keer doorheen prikte knapte ik enorm op. Ik raakte zoveel stress kwijt wat te maken had met een traumatisch verleden (waarvan ik dacht dat ik dat allang had verwerkt). En ik raakte niet alleen stress kwijt van vroeger, maar ook van nu!

Als me nu iets dwars zit gebruik ik Logosynthese. Ik heb dat bij Bregtje geleerd. Het dwarse gevoel, wat voorkwam uit angst, is weg.
Het klinkt gek, maar ik zou het echt iedereen aanraden!

Ik weet weer wat ik wil en waar ik naar toe wil. Zonder twijfel. En ik ben niet meer bang voor wat er gaat komen.

Dank zij Bregtje de Boer

Na omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit kwam ik bij Bregtje terecht. De huisarts schreef antidepressiva voor, maar een collega die een paar keer bij Bregtje was geweest knapte heel erg op en dat wilde ik ook. Ik gaf mezelf nog een laatste kans voordat ik daadwerkelijk medicijnen ging slikken en dat was lastig, want ik voelde me diep ongelukkig. Ik was een robot en kon niet meer voelen. Veel lichamelijke klachten ook en ik sliep erg slecht.
Omdat dit de zoveelste therapeut was waar ik naar toe ging, was ik eerst wel wat aarzelend. Mijn familie stond er niet achter en dat vond ik lastig, maar al snel ging ik de positieve effecten ervaren.
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Bregtje en voelde me begrepen en gehoord. Meteen in het eerste gesprek liet ze me ervaren hoe het is als je emotionele lading op nare dingen neutraliseert. Er ging een wereld voor me open. Stap voor stap heb ik oude rommel opgeruimd en ik had geen idee dat me dat zo in de weg zat.
Mijn leven is heel erg veranderd. Ik sta stevig, overleg op tijd, durf keuzes te maken en mezelf op nummer één te zetten en dat is heerlijk. Na 52 jaar ben ik gaan leven i.p.v. overleven. Ik kan nu werkelijk een steun zijn voor anderen en dat heb ik altijd zo graag gewild. Ook ben ik weer aan de studie gegaan en zit in werkgroepen. En daarnaast kan ik me goed ontspannen thuis en gebruik ik helemaal geen medicatie. Ook niet de slaaptabletten die ik toch nog lang heb geslikt.

Mijn ervaring met Bregtje de Boer

In mijn leven is veel gebeurd. Ik heb heel veel verdriet gekend en heel veel tranen gehuild. Dit was een rugzak vol, die me erg belemmerde in mijn leven.
Een kennis vertelde van Bregtje en Logosynthese. Ik heb Bregtje toen een mail gestuurd en daarna hebben we een afspraak gemaakt. Logosynthese, had ik dat maar eerder geweten. Er gaat een wereld voor je open, onvoorstelbaar wat dat met je doet. Het geeft je weer de energie terug, de energie die ik in al dat verdriet had gestopt. Echt, het helpt!
Je stapt bij Bregtje binnen en je komt stralend weer naar buiten. Het slapen gaat ook veel ontspannender, ik rust veel beter uit. Ik ervaar het als een geschenk, dat Bregtje op mijn pad mocht komen. Ik nam na 5 sessies afscheid.

Bregtje is een open, eerlijke en lieve vrouw, die ook door wat ze zegt maakt, dat je een heel andere kijk op de dingen krijgt. Naast de Logosynthese kan dat ook nog eens verhelderend werken.
Ik zeg, een investering in en voor jezelf, een echte aanrader.

Een aantal jaren geleden ben ik veel te vroeg bevallen van onze drie kinderen. Ik kon dit geen plekje geven, ondanks dat ik dit wel heel graag wilde. Omdat ik hier last van had in het dagelijks leven, ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam bij Bregtje terecht.
Al in de eerste sessie kwam ik bij een energieslopende gedachte, namelijk schuld. Ik had niet verwacht dat dit zoveel impact op mij had. Het overviel me, dat dit schuldgevoel na een aantal minuten geheel verdwenen was door de aanpak van Bregtje.
Hierna heb ik nog twee sessies gehad en mijn ervaring is, dat de energie die in de 'verkeerde' dingen is gaan zitten, los is gekomen. Het heeft bij mij een positieve kettingreactie veroorzaakt :-) Ik heb veel meer energie en ben erg gelukkig.
Dank je Bregtje!