Na jarenlang gevangen te hebben gezeten in een rollercoaster van emoties die veroorzaakt werden door een depressie uit het verleden, liepen de emoties mede door Corona familie onenigheden eind 2021 zo hoog op, dat ik bij de huisarts belandde. De huisarts adviseerde mij mijn hoofd op te ruimen en daarbij een psychotherapeut te kiezen waarbij ik mij op mijn gemak voelde.
Door te zoeken op EMDR-therapie kwam ik op de website 'Zien met nieuwe ogen' terecht. Het contact met Bregtje voelde meteen vertrouwd! Een kennismakingsgesprek was zo gepland. De zeer doeltreffende therapie van Bregtje heeft mij binnen twee maanden enorm geholpen, wat ik van tevoren niet had kunnen bedenken.
Mijn hoofd is nu opgeruimd en er is rust in mijn hoofd. Het is geweldig dat ik na al die jaren de heftige emoties die mijn hoofd beheersten kwijt ben. Van onzeker naar zelfverzekerd! Dit maakt het leven een stuk simpeler en aangenamer, ook voor mijn gezin.
Had ik Bregtje maar 10 jaar eerder ontmoet. Bregtje bedankt! Ik hoop dat je nog heel veel mensen op deze manier kan helpen. Dankzij jouw therapie zie ik nu met heel andere ogen naar mezelf!
Lieve groet, Evelien