Online sessie

Een online sessie is een uitstekend alternatief in deze tijden. Vind je dit spannend, heb je dit nog nooit gedaan of lijkt het je niets, informeer dan naar de mogelijkheden om dit uit te proberen. Bij mij hoef je voor een online-sessie niets te installeren. Je krijgt via de mail een link. Als je daarop klikt kunnen we elkaar zien en spreken. Het is alsof we tegenover elkaar zitten, alleen met een scherm er tussen.
Ik werk met een dubbel versleuteld programma, dus veilig en AVG-proof.

Tarief

Pas als je de tweede afspraak komt, wordt de eerste afspraak verrekend volgens het onderstaande tarief. Het eerste gesprek is dus gratis als je besluit niet door te gaan. Je bent zo volkomen vrij om na het eerste gesprek te beslissen of je door wilt of niet.

Het tarief voor een sessie is € 110,00 per uur inclusief btw.

Sessies worden door een groot aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit aanvullende pakketten. Informeer zelf even bij je zorgverzekeraar of je vergoeding krijgt en hoeveel dat is. Je kunt eventueel je polis uitbreiden.

Ook als de zorgverzekeraar de sessies niet vergoedt ben je van harte welkom.

Facturen worden een keer per maand verstuurd, die je dan kunt declareren bij de zorgverzekeraar. Eventuele vergoeding wordt door de zorgverzekeraar aan jou uitgekeerd. Heb je nog vragen over facturering, betaling en vergoeding, neem dan contact met me op.

"Ik ervaar het als een geschenk, dat Bregtje op mijn pad mocht komen. Bregtje is een open, eerlijke en lieve vrouw, die ook door wat ze zegt, maakt dat je een heel andere kijk op je leven krijgt. Ik zeg, een investering in en voor jezelf. Een echte aanrader!" (Vrouw, 45 jaar)