Ik was 28 jaar. Graatmager, somber en gedesillusioneerd. Mijn relatie van zeven jaar was geëindigd. Ik wilde nooit meer een man. Maar ik wilde ook niet voelen en werkte me kapot. In mijn werk als verpleegkundige kreeg ik veel complimenten. Ik was een goeie pleeg. Maar oh...wat verlangde ik ook naar wat warmte en zorg voor mij.
Een patiënt zei iets tegen mij wat mijn leven zou veranderen.

Hij zei: "Suster, jo hienen Psycholooch wurde moatten". "Zuster, je had Psycholoog moeten worden". Ik heb daar eens over nagedacht. En een paar maanden later ben ik inderdaad met de studie Psychologie begonnen. Later ben ik overgestapt naar Psychosynthese, want ik wilde niet alleen kennis uit de boeken, maar ik wilde het ook voelen in al mijn cellen. Het is een van de beste keuzes in mijn leven geweest. Maar, in de opleiding waren zestig therapeutische sessies verplicht bij verschillende opleidingstherapeuten. Brr...ja zeg dat wel.

Maar...het heeft mijn leven zo verrijkt! Het was zo'n transformatieproces! Ik leerde zo zien met nieuwe ogen naar mijzelf en de wereld om mij heen.
Later volgden nog meer opleidingen.

Ondertussen negeerde ik de signalen van mijn lichaam. Dat het daar niet zo goed mee ging. Ik sliep niet zo goed. Ik werd ook wat angstig en ik maakte me te snel teveel zorgen. En ik kreeg steeds meer pijn in mijn gewrichten, mijn pezen, mijn zenuwbanen. Op een dag, toen het echt niet meer ging, ging ik de diagnose halen die ik eigenlijk zelf al wel wist. Ik had reuma.

Maar ik laat mijn hoofd niet hangen. Ik zet de kiezen op elkaar. En op een dag barstte ik in huilen uit toen ik in de auto zat en ik besefte dat ik doodsbang was. Doodsbang voor het onbekende. Voor de aftakeling. Voor eh...medicijnen.

Ik besloot om niet te vechten tegen de reuma, maar om het te gaan onderzoeken. Zo kwam ik terecht bij de Orthomoleculaire Geneeskunde en de PNEI. En van iemand met verschrikkelijk veel pijn, die zich niet om kon draaien in bed, die moest worden uit- en aangekleed, werd ik iemand die...alles weer kon. En vrij was van pijn!
Ik sliep weer prima. De angsten verdwenen. En mijn zorgen werden teruggebracht tot normale proporties. En natúúrlijk ging ik ook die opleiding doen.

Ik ben Bregtje de Boer en ik help dus mensen die kampen met geestelijke en/of lichamelijke klachten, snel en effectief te herstellen door lichaam en geest samen te pakken in de therapie.

Dus wacht niet te lang. En doe wat ik uiteindelijk heb gedaan. Ga voor herstel van licnhaam en geest. En neem contact met me op of kijk op mijn website.
Tot ziens!