Wat zou jij tegen me zeggen als ik je zou voorstellen om een online sessie te doen met videobellen. Ik hoor namelijk vaak het volgende: "Online sessie. Achter de laptop bedoel je. Ach nee joh, dat is niks voor mij. Ik wil tegenover iemand zitten in zo'n sessie. En trouwens, het is me ook veel te ingewikkeld. Ik ben niet zo van de computers". Het is natuurlijk het allerfijnste om om in een sessie echt tegenover iemand te zitten. Maar soms is een online sessie een uitstekend alternatief. En het is helemaal niet moeilijk.
Ik ben Bregtje de Boer en ik help mensen die kampen met geestelijke en/of lichamelijke klachten, snel en effectief te herstellen door lichaam en geest samen te pakken in de therapie.

Misschien herken je dit: "Ik heb helemaal geen privacy thuis. We wonen heel klein en mijn partner werkt ook thuis. Ja...ik denk toch dat sommige mensen je af kunnen luisteren, want je hoort zulke rare dingen tegenwoordig".
Misschien ben je ook bang dat de kwaliteit van de sessie veel slechter is, dan wanneer je bij mij in de praktijkruimte zit. Misschien denk je dat we ook niet zoveel met jouw problemen kunnen, omdat we tegenover elkaar zitten met een beeldscherm ertussen. Het kan ook zijn dat het je beangstigt, dat wanneer je moet huilen, je dan alleen bent. Maar dat is natuurlijk helemaal niet waar. En misschien denk je dat je steeds moet praten, want stil zijn achter de laptop is wel raar.

Weet je, eigenlijk is het zo fijn die mogelijkheid van een online sessie. Je zal maar paniekaanvallen hebben en je huis niet uit durven. Of je zal maar te ziek zijn om te reizen. Het kan ook iets heel kleins zijn. Bijvoorbeeld, je auto laat het ineens afweten. Of je ziet dat het eigenlijk helemaal niet lukt qua afspraken om de reistijd erbij te nemen.

Ik nodig je uit om zo'n online sessie te gaan proberen! Je krijgt dan een link via de mail en je hoeft zelf niets te installeren. In dit voorbeeld heb ik een uitnodiging naar mezelf gestuurd. Kijk, je klikt dan op die link en dan kunnen we meteen met elkaar praten, terwijl we elkaar zien. Stuur me een berichtje of bel me en vraag naar de mogelijkheden.

Vind je het leuk om naar mijn video's te kijken en ben je benieuwd naar de volgende onderwerpen, abonneer je dan op dit kanaal.
En graag tot de volgende keer!