In deze tijd, de Coronatijd, hoor ik regelmatig mensen zeggen: "Het Coronavirus heeft me helemaal klem gezet". Ja, of iets van die strekking. We herkennen dat natuurlijk allemaal wel een beetje, maar ik denk, ik moet het er toch maar eens over hebben, want dat is helemaal niet nodig! Juist in deze tijd heb je de gelegenheid om je problemen onder de loep te nemen en aan te pakken. "Ja, je hebt makkelijk praten Bregtje, maar hoe dan?" Dat hoor ik je denken. Daarom heb ik een eenvoudige tip voor je in deze video.

Ik ben Bregtje de Boer en ik help mensen die kampen met geestelijke en/of lichamelijke klachten, snel en effectief te herstellen, door lichaam en geest samen te pakken in de therapie.

Hoe zag jouw voorjaar eruit dit jaar? Wat was het wat hè? Spannend ook! Ja, dat vond ik ook. Onbekend maakt onbemind, maar zeker een Coronavirus.
Had jij het ook zo druk in het voorjaar? Thuiswerken en de kinderen lesgeven. En de buren helpen...je ouders...

Door al die drukte om je heen was er ook geen tijd om stil te staan bij al die hobbels en bobbels in je leven. En dat was ook wel even heel erg lekker. Maar nu met de tweede golf besef je, dat we voorlopig nog niet af zijn van het Coronavirus. Het wordt stil om je heen en je wordt bang. Wat nu?
Je ziet dat het eigenlijk helemaal niet zo goed met je gaat. Stop het niet weer weg en pák die koe bij de hoorns!

En mijn tip is: breng de boel eens in kaart. Schrijf je levensverhaal eens op. Vanaf dat je moeder zwanger was van jou tot nu. Schrijf ook je klachten, je ziektes, je medicatie en behandelingen op die je zoal in je leven hebt gehad. En wat valt je dan op, wat is de rooie draad? Wat zijn de dingen die je herhaalt. Wat zijn de dingen die erger worden of zeker niet verbeteren...

Ja, dan denk ik: "Dat wil je toch niet!" Ga toch voor herstel, transformatie. Ga naar iemand toe die je erbij kan helpen.
En laat het me weten hoe het met je gaat in deze tijd. Zet het in de comments of stuur me een e-mail.

Tot de volgende keer!