ONLINE SESSIE
Een online sessies doe ik bij voorkeur via skype. Skype is eenvoudig te installeren via internet.
Wil je met mij even van gedachten wisselen, iets vragen of vertellen, dat kun je bellen, mailen of chatten. Mocht ik niet online zijn dan kun je zelfs hierin een bericht achter laten waarna ik contact met je opneem. Chatten is overigens alleen mogelijk op PC en laptop.

CHATFUNCTIE
Rechtsonder in mijn website zie je een balk met daarin 'online' , 'away' of 'offline' . Als je op mijn website bent gekomen is je vast de tekstballon opgevallen rechtsonder. Op het moment dat ik 'offline' of 'away' ben kun je er op klikken en je gegevens invullen. Als je daarna op 'verzenden' klikt dan wordt je bericht direct naar mij verstuurd.
Er kunnen dan twee dingen gebeuren, of ik neem direct contact met je op en kom dan online (je dient dus wel even een aantal minuten te wachten nadat je het bericht hebt verzonden) of indien ik in een gesprek zit neem ik later contact met je op en kunnen we eventueel het chatten alsnog opstarten.

Op het moment dat ik 'online' ben dan kun je op het balkje of de tekstballon klikken waarna er een klein venster opent. Dit is je chatvenster waarin je een vraag kunt stellen. Typ je vraag en druk op enter. De chat is nu gestart en in hetzelfde venster krijg je mijn antwoord te zien.

IN HET KORT
Nu offline: Ik ben offline, maar als je de contactgegevens en je boodschap achterlaat neem ik contact met je op.
Nu online: Plaats een bericht of commentaar en ik geef je direct een antwoord op je vraag of opmerking.
Nu away: Wil zeggen dat ik het gesprek heb verlaten of even weg ben zonder dat er een gesprek heeft plaatsgevonden. 


PRIVACY
Chatten is volkomen privé. Natuurlijk kun je er ook altijd voor kiezen om te bellen mocht dit niet bij je passen. Je hoeft geen cliënt van mij te zijn om je vraag te stellen. Iedereen kan bij mij terecht.
Mocht je geïnteresseerd zijn in wat ik zoal doe dan kun je jezelf ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarmee ik je op de hoogte houd van de ontwikkelingen.