Je inbreng is belangrijk voor mensen die hulp zoeken

Ik ben met Bregtje gaan werken toen ik overwerkt thuis zat. Ik voelde me onzeker, angstig en verdrietig over werk. Bovendien werd ik angstig en naar als ik op kantoor was. Dat uitte zich ook fysiek, bijvoorbeeld in de vorm van een kurkdroge mond, als ik al op weg was naar werk.
Bregtje heeft me op een zeer effectieve manier geholpen om emoties die aan werk hingen te neutraliseren. Ze hielp me met het identificeren van de triggers van angst, verdriet en onzekerheid.
En ze wist in 5 sessies van een uur deze emoties bij mij weg te halen. Ik zag dingen weer helder, kon weer zeggen wat ik wel en niet belangrijk vind en wat ik wilde. Het hielp me om beslissingen te nemen en ik voel me weer sterker. Ik heb meer energie, voel me niet langer onzeker over alles wat op mijn pad komt, en ben een stuk weerbaarder in onverwachte situaties.
Bovendien heb ik geleerd hoe ik ook zelf aan de slag kan met Logosynthese. Een lifeskill die je elke dag kunt gebruiken om je te helpen focussen op wat er echt belangrijk is en niet te blijven hangen in angst, verdriet of teleurstelling.

Dankjewel Bregtje!
 
Datum van plaatsing: 21 January 2018
In opdracht van cliënt geplaatst door: Bregtje de Boer
Ik ben een man van 30 jaar en ik had afgelopen zomer alles voor elkaar. Een mooie vriendin, geregistreerd partnerschap, net een groot prachtig huis gekocht. Ook was financieel alles voor elkaar.
Toen we het samen hadden over kinderen krijgen, sloop er een bepaalde angst in mij.

Deze angst begon te groeien en te groeien. Niet alleen wilde ik op een gegeven moment geen kinderen meer, ik wilde ook de relatie met mijn vriendin niet meer. Het huis wilde ik niet meer, ik wilde het ALLEMAAL niet meer. Ik werd doodsbang voor DIE toekomst.

Ik wilde alleen zijn en ook dat beangstigde mij enorm. Het voelde alsof ik de juiste weg niet kon kiezen. Het enige was een lijdensweg, tenminste zo leek het. Ik was kwaad, bang en besluiteloos.
Via kennissen kwam ik bij Bregtje terecht, want ik vond dat ik hier wat aan moest doen, ook omdat het voelde als een oud patroon: relatie-breakup-eenzaam-relatie-breakup-eenzaam-enzovoort.

De sessies met Bregtje waren in het begin een beetje apart en ik was ook een beetje sceptisch, maar toen ik daar een keer doorheen prikte knapte ik enorm op. Ik raakte zoveel stress kwijt wat te maken had met een traumatisch verleden (waarvan ik dacht dat ik dat allang had verwerkt). En ik raakte niet alleen stress kwijt van vroeger, maar ook van nu!

Als me nu iets dwars zit gebruik ik Logosynthese. Ik heb dat bij Bregtje geleerd. Het dwarse gevoel, wat voorkwam uit angst, is weg.
Het klinkt gek, maar ik zou het echt iedereen aanraden!

Ik weet weer wat ik wil en waar ik naar toe wil. Zonder twijfel. En ik ben niet meer bang voor wat er gaat komen.

Dank zij Bregtje de Boer!
 
Datum van plaatsing: 02 November 2017
In opdracht van cliënt geplaatst door: Bregtje de Boer
Na omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit kwam ik bij Bregtje terecht. De huisarts schreef antidepressiva voor, maar een collega die een paar keer bij Bregtje was geweest knapte heel erg op en dat wilde ik ook. Ik gaf mezelf nog een laatste kans voordat ik daadwerkelijk medicijnen ging slikken en dat was lastig, want ik voelde me diep ongelukkig. Ik was een robot en kon niet meer voelen. Veel lichamelijke klachten ook en ik sliep erg slecht.
Omdat dit de zoveelste therapeut was waar ik naar toe ging, was ik eerst wel wat aarzelend. Mijn familie stond er niet achter en dat vond ik lastig, maar al snel ging ik de positieve effecten ervaren.
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Bregtje en voelde me begrepen en gehoord. Meteen in het eerste gesprek liet ze me ervaren hoe het is als je emotionele lading op nare dingen neutraliseert. Er ging een wereld voor me open. Stap voor stap heb ik oude rommel opgeruimd en ik had geen idee dat me dat zo in de weg zat.
Mijn leven is heel erg veranderd. Ik sta stevig, overleg op tijd, durf keuzes te maken en mezelf op nummer één te zetten en dat is heerlijk. Na 52 jaar ben ik gaan leven i.p.v. overleven. Ik kan nu werkelijk een steun zijn voor anderen en dat heb ik altijd zo graag gewild. Ook ben ik weer aan de studie gegaan en zit in werkgroepen. En daarnaast kan ik me goed ontspannen thuis en gebruik ik helemaal geen medicatie. Ook niet de slaaptabletten die ik toch nog lang heb geslikt.
 
Datum van plaatsing: 05 March 2017
In opdracht van cliënt geplaatst door: Bregtje de Boer

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende Laatste >>

Page 1 of 6


Schrijf hieronder je ervaring op
* Deze velden zijn verplicht.
(fictieve) voornaam:*
(fictieve) achternaam:*
E-mail adres:*
Beveiligingscode:
Vul de code hier in:*
Schrijf hieronder je ervaring op (je gegevens komen er niet bij te staan):*