Ik ben een man van 30 jaar en ik had afgelopen zomer alles voor elkaar. Een mooie vriendin, geregistreerd partnerschap, net een groot prachtig huis gekocht. Ook was financieel alles voor elkaar.
Toen we het samen hadden over kinderen krijgen, sloop er een bepaalde angst in mij.

Deze angst begon te groeien en te groeien. Niet alleen wilde ik op een gegeven moment geen kinderen meer, ik wilde ook de relatie met mijn vriendin niet meer. Het huis wilde ik niet meer, ik wilde het ALLEMAAL niet meer. Ik werd doodsbang voor DIE toekomst.

Ik wilde alleen zijn en ook dat beangstigde mij enorm. Het voelde alsof ik de juiste weg niet kon kiezen. Het enige was een lijdensweg, tenminste zo leek het. Ik was kwaad, bang en besluiteloos.
Via kennissen kwam ik bij Bregtje terecht, want ik vond dat ik hier wat aan moest doen, ook omdat het voelde als een oud patroon: relatie-breakup-eenzaam-relatie-breakup-eenzaam-enzovoort.

De sessies met Bregtje waren in het begin een beetje apart en ik was ook een beetje sceptisch, maar toen ik daar een keer doorheen prikte knapte ik enorm op. Ik raakte zoveel stress kwijt wat te maken had met een traumatisch verleden (waarvan ik dacht dat ik dat allang had verwerkt). En ik raakte niet alleen stress kwijt van vroeger, maar ook van nu!

Als me nu iets dwars zit gebruik ik Logosynthese. Ik heb dat bij Bregtje geleerd. Het dwarse gevoel, wat voorkwam uit angst, is weg.
Het klinkt gek, maar ik zou het echt iedereen aanraden!

Ik weet weer wat ik wil en waar ik naar toe wil. Zonder twijfel. En ik ben niet meer bang voor wat er gaat komen.

Dank zij Bregtje de Boer