Voor wie

Ieder mens heeft een eigen aanleg wat betreft zaken als sportprestatie, stressgevoeligheid, gewichtsbeheersing, herstelmechanismen, etc. Om zo gezond mogelijk te leven kun je jouw genetische code als leidraad gebruiken.

Daarnaast kun je een genetische aanleg hebben voor bepaalde ziekten. Bij constatering van bijvoorbeeld een auto-immuunziekte wordt DNA-analyse regelmatig gebruikt om eventueel suppletie- en leefstijladvies nog beter te kunnen onderbouwen.
Met een genetische aanleg voor een ziekte wil het lang niet altijd zeggen, dat je de ziekte ook krijgt. Daar kun je zelf veel aan doen. Een DNA-analyse helpt je uit te zoeken wat daarop van invloed is.

Wat is een dna-analyse

Met de DNA-analyse van Genecoach worden genen geanalyseerd die te maken hebben met gezondheid. Genen dragen de erfelijke eigenschappen in je DNA.
Bij mij kun je een beetje wangslijmvlies afstaan wat opgestuurd wordt naar een speciaal laboratorium. Daar wordt het onderzocht onder strenge privacy-eisen. Het gaat dus niet om je hele DNA, maar alleen die genen die van invloed zijn op je gezondheid.

Na onderzoek krijg je een uitgebreide en duidelijke rapportage met aanwijzingen voor verbeteringen naar aanleiding van jouw persoonlijke genen. In een sessie krijg je er een uitgebreide uitleg over van mij als Genecoach en je kunt vragen stellen die bij de bespreking bovenkomen.

Waar wordt speciaal naar gekeken?

  • Herstelmogelijkheden. In hoeverre ben je in staat goed te ontgiften, ben je gevoelig voor ontstekingen. Hoe snel kun je herstellen na een blessure.
  • Fysieke aanleg. Welke sport past het beste bij je. Ben je een sprinter of langeafstandloper. Hoe blessuregevoelig ben je.
  • Voeding. Welke voeding verteer je het beste. Hoe is het met je glucose- en vetstofwisseling. Ben je gevoelig voor lactose of gluten.
  • Brein. Ben je pijngevoelig. Hoe reageer je op stress. Loopt de stress snel op en heb je er daarna lang last van of ben je de stress symptomen ook wel snel weer kwijt.
  • Leefstijl. Behoefte aan inspanning/ontspanning. Verslavingsgevoeligheden. Gewichtsbeheersing, waarin ook weer belangrijk is welke voedingsmiddelen jouw glucosespiegel en vetstofwisseling negatief beïnvloeden.

Kosten

Er zijn verschillende DNA plannen. Het verschil ligt in het thema waar je de nadruk op wilt leggen. Ik help je een keus te maken. Wil je na onderzoek je DNA-analyse toch uitbreiden, dan kan dat.
Het original DNA plan kost € 549,00 (inclusief BTW). Het premium DNA plan kost € 649,00 (inclusief BTW), waarbij de original veel meer en persoonlijk advies geeft. Met name bij (auto-immuun)ziekten wordt het original DNA plan geadviseerd.
Het rapport krijg je digitaal. Wil je ook een hardcopy rapport dan kost dan € 34,95.

GeneCoach