WIE BEN IK
Mijn naam is Bregtje de Boer-Dam. Ik ben 56 jaar, getrouwd en moeder van vier kinderen. Ik begon mijn carrière in het ziekenhuis en heb er 18 jaar met veel plezier gewerkt als verpleegkundige waarvan 12 jaar op de afdeling neurologie (met specialisaties).
In 1992 leerde ik mijn echtgenoot kennen en verhuisde naar Utrecht. Ik werkte daar in het UMC en begon in 1993 met de opleiding voor Psychosynthese. Sinds 1995 werk ik in mijn eigen praktijk, eerst in Utrecht en vanaf 2004 in Sneek.

WAT HEB IK GEDAAN

Mijn opleiding tot Psychosynthese-therapeut heb ik gedaan aan het Instituut voor Psychosynthese te Utrecht (inmiddels verhuisd naar Hilversum). De 5 jarige parttime opleiding heb ik in 1998 afgerond, later heb ik een upgrade jaar gedaan voor de HBO-erkenning op mijn diploma.
De opleiding tot EMDR-therapeut heb ik in 2008 gevolgd bij Itan NLP opleidingen. Supervisies EMDR heb ik van een Europees gecertificeerd EMDR therapeut.
In januari 2013 heb ik mijn opleiding tot Logosynthese-practitioner afgerond aan het ifL-institut für Logosynthese te Bad Ragaz, Zwitserland. In januari 2013 heb ik ook het certificaat Logosynthese-instructor gekregen.
Mijn certificaat Hartcoherentie ontving ik in juni 2015. Het is een geaccrediteerde basisopleiding hartritme-biofeedback voor artsen, psychiaters en psychotherapeuten. Ik ben daarmee gelicenceerd in HeartQ. 
In juni 2015 heb ik ook het 4-maanden Marketingprogramma afgerond.


"Logosynthese voegt letterlijk de daad bij het woord. Verbluffend snel verdwijnen pantsers en façades en tonen mensen hun ware drijfveren! Heb goede resultaten gezien van deze therapievorm!"  

J.J.M. Jansen huisarts

WAT DOE IK
Naast individuele begeleiding en relatietherapie, geef ik supervisie in mijn praktijk in Sneek.
Ik heb een methode ontwikkeld bedoeld voor psychologen en psychotherapeuten. Het is een programma van 6 maanden en start 13 januari 2017.
Locatie: Villa Heidebad, Epe.
De website voor dit programma is inmiddels online.  Klik hier om de website te bezoeken.


Tegelijkertijd schrijf ik ook een boek over hoe ik werk in therapeutische sessies: snel en met prachtige resultaten!

BEROEPSVERENIGING

Ik ben lid van het NVPA, Nederlands verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen. Licentiecode 102011. De beroepsvereniging heeft een klachten/tuchtcommissie voor de cliënt. Ook heeft  hij/zij inzagerecht in eigen dossier. Voor de therapeut is er de verplichting tot het volgen van supervisies.
Tevens ben ik aangesloten bij het RBCZ, Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Licentiecode 204849R.

KVK 011.25.671
AGB code praktijk 90(0)13463
AGB code persoonlijk 90-034494