Wil jij ook zien met nieuwe ogen? 
Heb je al meerdere begeleidingstrajecten gehad in het reguliere en alternatieve circuit, zonder dat dat het gewenste resultaat heeft opgeleverd?
Loop je al jaren met psychische klachten en heeft niemand je kunnen helpen? 
Sta je bijna op het punt om het op te geven en te accepteren dat dit jouw leven is? 

Ik werk met mensen die na al die jaren snakken naar een oplossing.
De rugzak met emotionele ballast willen opruimen/transformeren.
Geen slachtoffer meer willen zijn van zichzelf en hun omgeving.
Rust, ruimte en overzicht in het hoofd willen krijgen om keuzes te maken.
Goed voor zichzelf willen zorgen, grenzen aanmaken, ontspannen zijn en weer zin hebben in het leven.

Klinkt goed hè? Wil jij dat ook? Maak dan snel een afspraak. 

WIE BEN IK
Mijn naam is Bregtje de Boer-Dam. Ik ben 56 jaar, getrouwd en moeder van vier kinderen. Ik begon mijn carrière in het ziekenhuis en heb er 18 jaar met veel plezier gewerkt als verpleegkundige waarvan 12 jaar op de afdeling neurologie (met specialisaties).
In 1992 leerde ik mijn echtgenoot kennen en verhuisde naar Utrecht. Ik werkte daar in het UMC en begon in 1993 met de opleiding voor Psychosynthese. Sinds 1995 werk ik in mijn eigen praktijk, eerst in Utrecht en vanaf 2004 in Sneek.

WAT HEB IK GEDAAN

Mijn opleiding tot Psychosynthese-therapeut heb ik gedaan aan het Instituut voor Psychosynthese te Utrecht (inmiddels verhuisd naar Hilversum). De 5 jarige parttime opleiding heb ik in 1998 afgerond, later heb ik een upgrade jaar gedaan voor de HBO-erkenning op mijn diploma.
De opleiding tot EMDR-therapeut heb ik in 2008 gevolgd bij Itan NLP opleidingen. Supervisies EMDR heb ik van een Europees gecertificeerd EMDR therapeut.
In januari 2013 heb ik mijn opleiding tot Logosynthese-practitioner afgerond aan het ifL-institut für Logosynthese te Bad Ragaz, Zwitserland. In januari 2013 heb ik ook het certificaat Logosynthese-instructor gekregen.
Mijn certificaat Hartcoherentie ontving ik in juni 2015. Het is een geaccrediteerde basisopleiding hartritme-biofeedback voor artsen, psychiaters en psychotherapeuten. Ik ben daarmee gelicenceerd in HeartQ. 
Januari-juni 2015: 4-maanden Marketingprogramma afgerond.
Januari 2015: VIP traject 'Ontwerp je eigen opvallend goede trainingsprogramma’s' 

"Logosynthese voegt letterlijk de daad bij het woord. Verbluffend snel verdwijnen pantsers en façades en tonen mensen hun ware drijfveren! Heb goede resultaten gezien van deze therapievorm!"  

J.J.M. Jansen huisarts

WAT DOE IK
Naast individuele begeleiding en relatietherapie, geef ik supervisie in mijn praktijk in Sneek.
Ik heb een trainingsprogramma ontwikkeld voor psychologen en psychotherapeuten. 
'De Bregtje-methode'.
 Klik hier om de website te bezoeken.

Ik schrijf een boek over hoe ik werk in therapeutische sessies: snel en met prachtige resultaten!

BEROEPSVERENIGING

Ik ben lid van het NVPA, Nederlands verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen. Licentiecode 102011. De beroepsvereniging heeft een klachten/tuchtcommissie voor de cliënt. Ook heeft  hij/zij inzagerecht in eigen dossier. 
Tevens ben ik aangesloten bij het RBCZ, Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Licentiecode 204849R.
En de SCAG Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen.

KVK 011.25.671
AGB code praktijk 90(0)13463
AGB code persoonlijk 90-034494